Érvek mellettünk

2000+ klímaberendezés kínálatunkban

Megbízható világmárkákat forgalmazunk a vezető piaci szegmensből, gyári garanciával. Csak olyan megbízható klímaberendezéseket ajánlunk partnereinknek, melyet mi is szívesen használunk.

Több ezer értékesített és telepített klímaberendezés

Budapesten és környékén az elmúlt évek alatt több ezer klímaberendezést értékesítettünk és telepítettünk is egyben. Kérjen Ön is online ajánlatot, vagy rendelje meg online a kiválasztott klímaberendezését!

30 év szakmai tapasztalat

Több évtizedes szakai múltra tekinthetünk vissza a klímaszerelés, épületgépészeti és hő-, légtechnikai rendszerek telepítése és szakszerű üzembehelyezése területén.

Képesített szakemberek

Minden szakemberünk, szerelőnk képesítéssel rendelkezik, hogy garantálni tudjuk a minőséget és az Ön megelégedését. Ne bízza a véletlenre a telepítést, válasszon kínálunkból - garantáltan csak jó márkákat forgalmazunk - és bízzon meg bennünket az üzembe helyezéssel is.

Hűtéstechnikai-légtechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése

Különböző légtechnikai rendszerek tervezésével is foglalkozunk, sőt mindent egy helyen tudhat ha a kivitelezést is ránk, szakemberekre bízza.

Épületgépszeti rendszerek tervezése és kivitelezése

Komplett épületgépézeti tervezést és kivitelezést is vállalunk családi házak, társas házak, irodák, üzlethelyiségek és kisebb raktárak számára. Itt kérhet ajánlatot!

Komoly, színvonalas referenciák

Referenciáink között megtalálhítóak éppúgy az önkormányzatok, óvodák, iskolák, irodaházak, mint a családi házak, társasházak és az alpin technikát igénylő speciális referenciák is.

Klímaberendezések mellet hőszivattyúk telepítése is

Hőszivattyúk telepítését is szívesen megoldjuk, írjon nekünk kapcsolatfelvételi űrlapunkon és kérjen árajánlatot hőszivattyú szakszerű üzembe helyezésére.

Ajánljuk figyelmébe

Tekintse meg kínálaunkat:

Klíma webáruház Épületgépészeti webáruház Ventilátor webáruház

vagy

kérejn árajánlatot klímatelepítésre:

Érdekel, árajánlatot kérek...

© 2014-2021 Copyright masterklima.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.
|