Szolgáltatások

Klímaberendezések telepítése

Vállaljuk oldalfali, kazettás, mennyezeti-parapet, padlóra állítható, légcsatornázható mono és multi split klímaberendezések telepítését. A megrendelést megelőzően kérhet ingyenes helyszíni felmérést, amelyet követően elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatát.

Klímaberendezések karbantartása

Cégünk klímaberendezések szakszerű karbantartását is ellátja, számos elégedett parterünk, visszatérő megrendelőnknek segítünk a rendszeres karbantartásban is.

Hőszivattyús rendszerek telepítése

Hőszivattyú telepítés, akár napelemmel kombinálva, felületfűtés-hűtéssel (padlófűtés, mennyezetfűtés, oldalfalfűtés) kivitelezése-tervezése. A levegő-víz hőszivattyú telepítése előtt minden esetben érdemes megterveztetni a rendszert. Mivel a hatékony és hibamentes működéshez fontos a pontosan méretezett hőszivattyú fűtőteljesítménye, a keringető szivattyú emelőmagassága, a tároló térfogata, a csövek keresztmetszete, és elektromos szerelvények méretezése. Azért mi vagyunk erre a feladatra a legmegfelelőbb cég, mivel nem csak hűtéstechnikai ismeretekkel rendelkezünk, hanem széleskörű épületgépészeti/fűtéstechnikai tudással is. A hőszivattyú hétköznapi használata még olcsóbbá tehető, mivel az áramszolgáltatónál igényelhető H tarifa/Geo tarifa is, amelyhez szintén segítséget tudunk nyújtani.

Folyadékhűtők telepítése (fan-coil-okkal)

A folyadékhűtő telepítése előtt minden esetben érdemes megterveztetni a rendszert. Mivel a hatékony és hibamentes működéshez fontos a pontosan méretezett folyadékhűtő és fan-coil-ok hűtőteljesítménye, keringető szivattyú emelőmagassága, a tároló térfogata, a csövek keresztmetszete, és elektromos szerelvények méretezése.

Vrv, VRF rendszerek telepítése

A VRV, VRF rendszerek kivitelezése előtt minden esetben pontos tervezés, és számítások szükségesek a megfelelő mértezés céljából. VRV, VRF rendszert azért érdemes telepíteni mivel egy központi kültéri egységhez nagyszámú beltéri egység csatlakoztatható. A beltérik és a kültéri egység között nagy szintkülönbség is áthidalható. A kültéri és beltéri egységek között hosszú csövezési távolságok alakíthatók ki. A teljesítményszabályozás sokkal energiatakarékosabb egy hagyományos split klímaberendezésnél, mivel a teljesítményszabályozás változó hűtőközeg-áram megvalósításával történik.

Szivárgásvizsgálat-hibajavítás

Ha nem hűt vagy fűt megfelelően készüléke megkeressük Önnek a szivárgás pontos helyét, és megszűntetjük a problémát, majd feltöltjük hűtőközeggel készülékét.

Hővisszanyerős szellőztetőberendezések telepítése

Légtechnikai rendszerek kivitelezése

Vállaljuk komplex légtechnikai rendszerek kivitelezését.

Szaktanácsadás, tervezés

Miután meghallgatjuk ügyfelünk igényeit, kiválasztjuk a legkiválóbb műszaki megoldást az adott problematikára, ezt követően kezdődhet a tervezés fázisa.

Helyszíni felmérés

Telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül egy egyeztetett időpontban szakképzett szakemberünk felkeresi Önt, amelyet követően elkészítünk Önnek egy árajánlatot. Ez természetesen még semmire sem kötelezi, és mindez teljes mértékben ingyenes.

 

© 2014-2021 Copyright masterklima.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.
|